SiOL.net
|
torek, 3. september 2013 ob 07:14 |
Konec avgusta smo se nekaj dni smo se zadržali v najprestižnejšem hrvaškem letovišču, da bi poskusili, kako jedo v tistih krajih.
|
|
Celje.info
|
nedelja, 18. avgust 2013 ob 00:00 |
Trmast, uporen, odločno prepričan v svoje sposobnosti, se je 41-letni strojni inženir Jože Tanko iz Celja odločil, da se poda na plavalno pot, kakršno še nikoli na svetu ni nihče premagal. To...
|
|
Delo
|
petek, 9. avgust 2013 ob 12:00 |
Potrebujemo:
* 500 g korenja
* manjša čebula
* 2 dl sladke smetane
* sok 1 limone
* žlička masla
* bazilika
* muškatni orešček
* sol
Priprava
* Korenje očistimo in narežemo na...
|
|
Drugi svet
|
četrtek, 8. avgust 2013 ob 14:45 |
V primeru, da si želite lahkega obroka, doma pa zadržujete velike količine zelenjave, vam Nikita ponuja lahek recept za vroče dni. Vse, kar morate storiti je to, da prepražite različno...
|
|
SiOL.net
|
četrtek, 8. avgust 2013 ob 06:03 |
Veliko smo v zadnjem času slišali o gostišču Oaza, ki domuje na ribniku v Mlajtincih, le kakšno minuto vožnje iz termalnega turističnega megacentra v Moravskih Toplicah.
|
|
Dnevnik
|
sreda, 7. avgust 2013 ob 00:10 |
“Počutila sva se kot kakšen predsedniški par, tako lepo so poskrbeli za naju. Bila sva v središču pozornosti, toda najbolj naju je veselilo, da so domačini resnično ponosni na svoje mesto....
|
|
Dnevnik
|
sreda, 31. julij 2013 ob 00:10 |
Pogosto se zgodi, da je tisto, kar nam je blizu, zaradi nepozornosti hkrati tudi precej oddaljeno ali neznano. Marsikdo med nami pozna vsaj osnovne značilnosti prepoznavnih svetovnih kuhinj, kot so...
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Naprej > Konec >>
|